15de Kerstrace viert zijn lustrum jaar

  • Author: Ice
    Date: vr, 28/10/2005 - 13:24

Zaterdag 17 december gaat vanuit de jachthaven te Colijnsplaat de traditionele Kerstrace van start. Briefing is voorzien om 11u in jachtclub, eerste start om 12u. De startprocedure is zoals niet anders uniek, waarbij de starttijd bepaalt wordt door de rating van je boot. De kleiner zeiljachten starten eerst en de grotere (meestal snellere) zeiljachten mogen het langst aan de Jenever zitten.

Na de wedstrijd gratis Citroenjenever-Haring-Glühwein en Op = Op.

De prijsuitreiking is om 21u en het thema op deze koude winteravond wordt ons binnenkort ingefluisterd. Niks verplicht, maar wel zo leuk.

Foto: Bert den sneeuwruimer

Inschrijven via kerstrace@zeelandnet.nl vóór donderdag 15 december.

Info: http://sport.clubs.nl/kerstrace

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: