15de Kerstrace viert zijn lustrum jaar

  • Author: Ice
    Date: vr, 28/10/2005 - 13:24

Zaterdag 17 december gaat vanuit de jachthaven te Colijnsplaat de traditionele Kerstrace van start. Briefing is voorzien om 11u in jachtclub, eerste start om 12u. De startprocedure is zoals niet anders uniek, waarbij de starttijd bepaalt wordt door de rating van je boot. De kleiner zeiljachten starten eerst en de grotere (meestal snellere) zeiljachten mogen het langst aan de Jenever zitten.

Na de wedstrijd gratis Citroenjenever-Haring-Glühwein en Op = Op.

De prijsuitreiking is om 21u en het thema op deze koude winteravond wordt ons binnenkort ingefluisterd. Niks verplicht, maar wel zo leuk.

Foto: Bert den sneeuwruimer

Inschrijven via kerstrace@zeelandnet.nl vóór donderdag 15 december.

Info: http://sport.clubs.nl/kerstrace

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: