Splashwedstrijd Galgenweel 2005

Antwerpen 2 oktober - Een matige wind en 25 splashers aan de start voor de wedstrijd in VVW Galgenweel. Heel wat nieuwe gezichten ook. Het kruim van de optimistklasse stapte over en ze geven het niveau alvast een lift. Ook de overstappers uit Cadet lieten zich niet onbetuigd.

Van deze wedstrijd onthouden we dat Laura Maes met haar 1ste plaats bevestigd. Dat onze jongere zeilers hun steile opgang bevestigen: Tersago Charlotte(2), Demeester Maité(3), Boydens Stefaan(4), Willems Nick(5) en Hooft Robert(6). Dat deze laatsten de adem van de nieuwkomers reeds in de nek voelen: Michielssens Philippe(7), Hooft Maurits(8), Scholtens Eelco(9) en Willemaert Mathieu(10). Daarnaast moeten wij de andere zeilers niet onderschatten. Ze staan er iedere week. Enthousiast en met de intentie er het beste uit te halen. Ze zijn fantastisch want ze geven nooit af en zullen niet nalaten op de volgende afspraak de eerste 10 het vuur aan de schenen te leggen.

www.skob.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: