MicroMagic vaart in de Volvo Ocean Race

Vorige week is bekend geworden dat de Volvo Ocean Race organisatie heeft besloten dat de MicroMagic Mini VOR deel gaat uitmaken van het officiële programma.
Zowel Volvo als team Abnamro zal aan dit onderdeel publiciteit gaan geven.

Het modeljacht racen zal in het officiële Volvo programma opgenomen zijn tijdens de stop-overs in:
Sanxenxo, Spanje; Kaapstad, Zuid Afrika; Melbourne, Australië; Rio de Janeiro, Brazilië; Baltimore/Annapolis, USA; Portsmouth, Groot Brittanië; Rotterdam, Nederland; Gothenburg, Zweden.

Gedurende de "pitstops" in Auckland en NewYork zal de MM Mini VOR niet worden gevaren omdat deze stops slechts 2 dagen duren.

3 November worden 8 speciaal geprepareerde MicroMagics op transport naar Spanje gezet.
De VOR organisatie wil de boten in witte en zwarte kleuren opgeleverd krijgen, zodat de deelnemende VOR Teams hun eigen stickers/kleuren toe kunnen voegen.

In september zijn er ook al 10 MicroMagics naar Spanje verscheept.
Fred Barret, de Australische 'Technical shore manager' van het Spaanse Movistar team gaat ermee racen als ze tijdens de stop-overs wachten op de binnenkomst van hun VOR70

Voor de laatste informatie omtrent de MicroMagic in de VOR, ga naar: http://www.micromagic.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: