Onze Sportman van de maand: Peter Laureyssens!

Het is ons gelukt beste zeilers, het is ons gelukt! Dankzij uw erg gewaardeerde steun hebben we de veldrijders eerst het gras voor hun voeten weggemaaid, wat stokken in de wielen gestoken om hen daarna vakkundig op de meet in het zand laten bijten.

Bartje Wellens zal het zich nog lang afvragen "Hoe is da na meugelak? En dan nog wel deur ne zeiler!". Maar het zijn jullie die ervoor gezorgd hebben dat onze Peter Laureyssens verkozen is tot GVA Sportman van de maand oktober!

Via deze weg wil de voornaamste belanghebbende vanuit Frankrijk (waar hij met zijn nieuw baby’tje bezig is) de Clubracers bedanken voor hun massale sms-steun. Wie Peter aan het werk gezien/gehoord heeft in "De Laatste Show" (‘Windius’, hoe komt hij er toch op?) en "Brood en Spelen", weet dat we niet moeten twijfelen als ons gevraagd wordt om de nieuwe Sportman van het Jaar!

www.plyachtracing.com

foto © www.vision-art.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: