Half Ton Class Europe blaast verzamelen!

  • Author: entityone
    Date: do, 17/11/2005 - 14:53

We hebben de eer om op vrijdag 18 november (om 20u05) alle Belgische 1/2 ton crews, hun vrienden en vriendinnen, persmensen en andere sympathieke mensen uit te nodigen in Gent, Nieuwe Vaart 118. Voor een gedetailleerd plan verwijzen we u naar de gekende internet-websites. Eens ter plaats leiden mooie bordjes u naar de juiste deur.

Het menu van de avond omvat een magnifiek filmpje over de voorbije Half Ton Classics Cup in Dinard, met in de hoofdrol het zeewier rond de kiel van GENERAL TAPIOCA, alsook de voorstelling van de speciaal voor de halftonnertjes uitgedokterde wedstrijdkalender voor 2006, waar we iets heel speciaals van gaan maken...

We vergeten zeker ook niet om een toast op de klasse uit te brengen. En op de nieuwe kiel van RED CLOUD.
Allen daarheen - vrienden en familie welkom - honden & katten thuislaten...

Foto: General Tapioca © Georges Janssens

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: