Radiografische Laser primeur tijdens Hobby Beurs Leeuwarden

Het jonge RC Laser Nederland presenteert tijdens de grote Hobby Beurs te Leeuwarden een noviteit voor Nederland op het gebied van radiografisch bestuurbare zeilboten. Het gaat om een op afstandbestuurbare Laser (RC Laser); rechtstreeks afgeleid van de Olympische zeilklasse Laser.
Internationaal is deze radiografische klasse zeer groot vertegenwoordigt met meer dan 7000 schepen. Tot nu toe was de boot nog niet bekend in Nederland.

T.Faber, initiatief nemer van RC Laser Nederland, en W. Laagland Winder verzorgen de promotie van dit unieke schip. Beide zijn erg te spreken over de kwaliteiten. "Het is constructief een sterke boot, mooi van formaat, uiterst compact en simpel van opbouw en hierdoor eenvoudig mee te nemen; bovendien met uitstekende zeileigenschappen. Het is dan ook exact een Laser op ¼ schaal." Tijdens de beurs kunt u zelf ervaren wat de RC Laser te bieden heeft. RC Laser Nederland zal met hun schepen op de Hobby Beurs aanwezig zijn voor het geven van demonstraties. Zelf varen is uiteraard ook mogelijk.
Er kunnen zelfs matchraces gevaren worden!

http://www.rclaser.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: