Sint achtergebleven op KG-4 te Enkhuizen

Enkhuizen, Het wonderbaarlijke is gebeurt. Was het vroeger een slechte studentengrap om een eerste jaars achter te laten op een boei, is nu voor sint realiteit geworden. Compleet met half afgezonken kado’s. Is sint van de veerboot de Bep Glasius gezet wegens wangedrag? De kapitein geeft op de vraag geen commentaar. Tevens is de schipper van de veerboot de Friesland geraadpleegd ook hij weet van niks en houd verder zijn mond. Hoe zit dit raadsel in elkaar?

Zoals gebruikelijk is de waterpolitie niet op de hoogte van het feit, De KNRM is al op de hoogte gesteld maar overweegt nog geen actie. Er zijn namelijk nog geen meldingen binnen gekomen. Hopelijk heeft Sint de vuurpijlen bij zich om zich te kunnen melden. De spaanse prepaid kaart van Sint is volgens de mobiel piet ook al leeg. Ook de pieten maken zich nog geen zorgen, Sint is wel vaker even in op zich zelf. De weersverwachting is volgens Paulus Pietsma gunstig, een rustige avond met maanlicht, dus hij is ook gerust gesteld.

Zondag 27 november worden er vanuit zeilvereniging Almere zeilwedstrijden georganiseerd, wellicht dat zij dan meer duidelijkheid kunnen geven.

We houden u op de hoogte.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: