Volvo Ocean Race - TEAM ABN AMRO 1 wint leg 1!

ABN AMRO 1 wint leg 1!
De eerste 6400nm zijn achter de rug en mogen met fierheid op naam van ABN AMRO 1 met schipper Mike Sanderson geschreven worden.
Slecht 19 dagen deden ze erover om van Vigo (ESP) naar Cape Town (RSA) te varen. Al te veel schade heeft het schip niet opgelopen, slecht anderhalve week werk. Dit stelt het team in staat om de resterende 2 weken het schip nog sneller en beter te maken.

Want zoals u weet, de Volvo Ocean Race is absoluut geen Club Med, en wordt er voortdurend gestreefd naar een snellere boot, en nieuwe records.

Foto © Robin Britton

http://www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: