15e Aruba Heineken Catamaran Regatta op 18 december op televisie RTL7

Van 4 tot 13 november heeft de 15e Aruba Heineken Catamaran Regatta plaatsgevonden. In totaal deden er 47 catamarans mee, met deelnemers uit Nederland, Engeland, Ierland, België, Oostenrijk en Aruba. Van het evenement is een boeiende samenvatting gemaakt die op zondagmiddag 18 december a.s. om 17.30 uur zal worden uitgezonden op RTL7. Op zaterdagmiddag 24 december zal er om 14.35 uur op RTL7 een herhaling worden uitgezonden en op zaterdagmiddag 31 december om 14.45 uur nogmaals.

De uitzending van 25 minuten bevat veel spannende en mooie beelden van het catamaranzeilen met hoge snelheden op het vlakke blauwe water voor de kust van Aruba. En de uitzending geeft een goede indruk van de sfeer rondom het evenement en het eiland Aruba. De deelnemers en de organisatie kijken terug op een heel geslaagde week met mooie zeilcondities, spannende wedstrijden en een hele goede sfeer.

Tijdens het evenement werden korte videofilms met sfeerbeelden en beelden van de races direct op de website
http://www.arubaregatta.com geplaatst. Tijdens het evenement zijn er wereldwijd maar liefst ruim 70.000 filmpjes bekeken. Deze beelden zijn nog steeds op de website te bekijken.

De organisatie is inmiddels weer met de eerste voorbereidingen voor volgend jaar bezig. De 16e Aruba Heineken Catamaran Regatta 2006 zal worden gehouden van 10 - 18 november 2006.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: