Kerstrace 2005 cancelled!

Beslissingen die je niet graag wil nemen, maar waar toch veel waardering voor was.
68 boten waren er vooraf ingeschreven en de bemanning van een kleine 40 boten was ook naar Colijnsplaat toe gekomen om te kijken of er toch niet gevaren zou worden.

Rond tien uur was er overleg met Kees van de Vaart, Jacolien en ondergetekende, er was contact geweest met de verkeerspost Ouddorp, de weersvoorspelling was voor de middaguren NW 7-8 met zware windstoten, hagel en sneeuwbuien, zodoende werd beslist dat het niet door zou gaan.

Deze beslissing werd tijdens de briefing met applaus ontvangen omdat iedereen ook wel in zag dat het onverantwoord was om te gaan varen.

De rest van het programma hebben we normaal door laten gaan.

De citroenjenever en de haring uitgedeeld, daarna rond het middag uur voor alle aanwezigen een kopje erwtensoep aangeboden door Jacolien.

Om 17.00 uur was er live-muziek en om 21.00 uur een verloting onder aanwezige zeilers, die toch trouw waren gebleven of weer terug waren komen, voor de weer als vanouds goede prijsuitreiking (verloting) met assistentie van de kerstvrouw, die dit keer mede door het selecte gezelschap voor iedereen veel aandacht had.

De 16de kerstrace, de 15de wil ik zo snel mogelijk vergeten, is op zaterdag 16 december 2006.

Ook namens Jacolien de Waard - van de Plasse en de bemanning van de Yachtclub,

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2006

Foto © Wessel Colsen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: