Rolex Sydney Hobart Race brengt streaming audio tijdens de start

  • Author: Ice
    Date: wo, 21/12/2005 - 00:37

Voor de eerste keer in 61 jaar brengt Nokia en de Cruising Yacht Club of Austalia een radioreportage die enkel uitgezonden zal worden via het internet. De live uitzending zal drie uur duren en wordt verzorgt door de cult radiozender "Sailors Radio Show. In hun thuisland beter gekend door hun wekelijkse radioshow over, je raad het al: wedstrijdzeilen.

De live uitzending tijdens de start is op Boxing Day (26 december) van 11u30 tot 14u30 EST (GMT+1 = CET-9)

Sail-world.com zal instaan voor het Internationale live streaming audio gedeelte.

Rolex Sydney Hobart Yacht Race

Foto: Konica Minolta © Carlo Borlenghi/Rolex

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: