Rolex Sydney Hobart Race brengt streaming audio tijdens de start

  • Author: Ice
    Date: wo, 21/12/2005 - 00:37

Voor de eerste keer in 61 jaar brengt Nokia en de Cruising Yacht Club of Austalia een radioreportage die enkel uitgezonden zal worden via het internet. De live uitzending zal drie uur duren en wordt verzorgt door de cult radiozender "Sailors Radio Show. In hun thuisland beter gekend door hun wekelijkse radioshow over, je raad het al: wedstrijdzeilen.

De live uitzending tijdens de start is op Boxing Day (26 december) van 11u30 tot 14u30 EST (GMT+1 = CET-9)

Sail-world.com zal instaan voor het Internationale live streaming audio gedeelte.

Rolex Sydney Hobart Yacht Race

Foto: Konica Minolta © Carlo Borlenghi/Rolex

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: