KBYV <s>Voorzitter</s> ex-voorzitter neemt afscheid!

Beste watersport vrienden, zoals de meeste van u reeds weten heb ik na bijna 6 jaar - zoals mijn twee voorgangers - besloten een einde te zetten aan het voorzitterschap van het KBYV.
Ik wil van de eindejaarsfeesten gebruik maken om jullie allen te danken voor de samenwerking, zowel in goede als in kwade dagen. Het was voor mij interessant deze ervaring samen met jullie te mogen meemaken in de wereld van de yachting.
Ik verdwijn echter niet van het toneel en hoop mij op nationaal en internationaal niveau dienstig te kunnen maken op gebied van race management.
Daarenbovenben ik zeer gelukkig dat de keuze van mijn opvolger op Dhr. Christian Pupien IJ gevallen is, die zeker samen met Ludo Janssens, als secretaris-generaal en de andere leden van de RvB een goed team zal vormen. Blijf hen steunen!

Ik wens jullie nog een zalig Kerstfeest en een succesvol 2006 !

Op de foto: links de "oude" en rechts de "nieuwe" voorzitter.

Koninklijk Belgisch Yachting Verbond

Ice schreef:
"Natuurlijk stond deze weet al prominent op onze voorpagina van 7 december"

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: