Volvo Ocean Race - Ligt Adrianne Cahalan uit het Brasiliaanse team of niet?

  • Author: Yan T.
    Date: ma, 05/12/2005 - 17:55

Volvo Ocean Race - Ligt Adrianne Cahalan uit het Brasiliaanse team of niet? Wegens medische problemen was trimmer Marcelo Ferreira "out of action in de eerste etappe. Adrianne Cahalan wou/kon zijn plaats niet innemen vanwege de fysische arbeid die vereist werd (ge moet die potige 106kg zware kerel op de foto maar eens bekijken).

Er wordt nu veel geroddeld over het feit of deze metreologe nu aan boord blijft of niet? Haar specialiteit is meteorologie in de Zuidelijke gedeeltes van deze aardbol. En wie er eventueel in haar plaats aan boord zou komen is ook nog niet bekend. De beslissing zal aanstaande dinsdag bekend gemaakt worden in een vergadering in Rio de Janeiro.

Sunergy and Friends is tot op 420nm genaderd van kaapstad. Zij worden dinsdag of woensdag verwacht aan te komen.

Foto © Brasil 1

http://www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: