Er waait een zachte bries door het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond

  • Author: Ice
    Date: wo, 07/12/2005 - 20:23

Sinds kort is Christian Pupien de nieuwe (stille) voorzitter van het Belgische KBYV!
Net zo stil als Jean Proot voorzitter af is, zo stil komt de franstalige Christian Pupien op de el-presidentes stoel zitten van het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond, kortweg KBYV genoemd.

Christian Pupien kennen we uit het verleden als internationaal jurylid bij diverse zeilwedstrijden (gevonden via Google!): Soling Worlds 2005 en de Micro Cup 2005.

Samen met Executive Secretary Ludo Janssens (wat schrijven die ISAF-boys toch leuk...) zetelt hij nu op het nieuwe administratieve adres van het KBYV: Beatrijslaan 25 B-2050 Antwerpen. Omdat dit hetzelfde adres is als VVW Recrea neem ik aan dat ze hun administratie en permanentie outsourcen bij de VVW. En ssst... gelieve niet te storen daar want ze zijn druk bezig met de verkiezingen van Yachtman en andere womanizers van het jaar 2005.

Nu we het hierboven toch over de fameuze Yachtman-verkiezingen hebben gehad, wil ik jullie er op attent maken dat de nominatie ronde nog steeds open is: eenieder kan zijn stem nog uitbrengen via de oh zo pré-2000 methode.
Het KBYV wil dus via ClubRacer.be jullie nominaties nog horen, zodat de heren van de Beatrijslaan kunnen gaan touwtrekken kiezen wie de onderstaande Awards mag ontvangen.

To do: Download onderstaande documenten (.mht quick saver allert!), invullen en zenden naar janssens.ludo@village.uunet.be (Ludo zet je spamfilter maar alvast op maximum security!)

Yachtman, Yachtwoman , Yachtbelofte , YachtingManager , Fairplay, Life Time Achievement

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: