Laser Radial worlds - Evi van Acker nipt in de Goldfleet

Evi had het gevoel goed gezeild te hebben vandaag. De wind was iets krachtiger vanuit het oosten, toch niet de echte passaatkracht. De golven waren iets vlakker en aangenamer om op te zeilen. Evi startte de twee reeksen behoorlijk, maar zeilde in het eerste kruisrak nooit in de juiste windshift. Zij rondde de eerste boei steeds in de achterhoede, maar wist zich steeds in de volgende rakken naar voor te werken.

Zij finishte 14 en 20 en staat 38ste in de voorlopige klassering en net in de goldfleet (morgen wordt de vloot definitief in twee gesplitst) Op het moment dat ik dit schrijf is er nog geen officiele uitslag, er zijn nog protestbehandeligen. Het blijft spannend, maar het ziet er goed uit.

voorlopige stand:
1 USA Page RAILEY 19p
2 GER Petra NIEMANN 22p
3 AUS Sarah BLANK 31p
...
38 BEL Evi VAN ACKER 78p

Foto: Evi van Acker (BEL) © LC Moreira

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: