Volgend weekend Napoleon Challenge zeilwagenwedstrijden

Volgend weekend worden opnieuw enkele reeksen gehouden van de Napoleon Challenge zeilwagenwedstrijden. Dit zijn in principe de voorlaatste reeksen voor dit jaar 2005. De laatste reeksen worden gehouden op 24/12 indien de weerstoestanden het toelaten, anders wordt het resultaat definitief vanaf zondag 11 december.
Wij hopen alvast U in grote getallen te mogen verwelkomen. De eerste start op zaterdag wordt gegeven om 14 uur stipt. De eerste start op zondag wordt gegeven om 15 uur.

Ostend Sailing & Racing Club ziet u graag aan de volgende start.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: