Inschrijving Kerstrace 2005 voor 15 december!

17 december is er weer een kerstrace, als u dit jaar mee wilt doen dan moet inschrijven vóór 15 december. Als u dit jaar geen tijd of zin heeft om mee te doen, zien wij u een andere keer weer graag op de haven in Colijnsplaat. De eerste traditionele kerstrace start is voorzien om 12u.
De briefing wordt gegeven om 11.00 uur in Yachtclub Colijnsplaat.
Prijsuitreiking om 21.00 uur.

Mogen wij de deelnemers vragen dit formulier volledig in te vullen en terug te sturen.
Zo ook een formulier volledig ingevuld in te leveren in de Yachtclub te Colijnsplaat en de betaling van het inschrijfgeld te voldoen.

met vriendelijke groet,
De kerstman

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: