PRIMO CUP - MEAN MACHINE<br> 3rd again

MONACO - Mean Machine wist, net zoals in Key West maar nu in de Mumm30 klasse, beslag te leggen op de derde plaats overall tijdens de Primo Cup. En net zoals in Key West bleek dat op de finishlijn de overall winst op de finishlijn uit handen werd gegeven. De Primo Cup normaal een 3 daags evenement werd een 2 daagse serie want op de 3de dag werd de serie afgelast wegens een Mistral van 40-45 knopen.
MEAN MACHINE startte de serie met een domper (15de plaats op 16). Na race 2 en 3 kregen ze nieuwe kansen door beide races te winnen. De laatste race werden ze 8.

Mean Machine crew: Nic Bol (tactics), Peter de Ridder (helm), Maarten Innemee (main), Jonathan Swain (trim), Sander van der Borch (pit), Marieke Poulie (trim) en Eduard Van Lierde (bow).

Resultaten:

1. Toulon Provence FRA 9 pnt.
2. Kismet ITA 9 pnt.
3. Mean Machine NED 10 pnt.
4. Dangerous/Fun MON 12 pnt.
5. Twins 3 FRA 12 pnt.

Zie ook:
www.mean-machine.nl
www.ycm.org/sportAct/primoCup.html

foto: archief Mean Machine 2004

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: