BELGIAN BOAT SHOW:<br> Vendée Globe revisited

  • Author: entityone
    Date: wo, 16/02/2005 - 17:04

Op zondag 20 februari op het middaguur zijn alle Clubracers uitgenodigd (als ze al bekomen zijn van de Nacht van de Yachting tenminste) om rond het podium in Hal 6 van Flanders Expo een panelgesprek te volgen over de voorbije Vendée Globe.

In dat panel zitten ondermeer Peter Laureyssens (BEL), onze Mini hoop in bange dagen in volle voorbereidingen van de Mini-Transat. Peter De Smedt (BEL), die de Mini-Transat vorige keer uitzeilde en nu graag in het Figaro II-circuit wil stappen, begenadigd catamaranzeiler Hans Bouscholte (NED), die zichzelf ook wel in de Open 60-arena wil storten, en tenslotte onze eigenste Michel Kleinjans (BEL) die vorig jaar met zijn ROARING FORTY het Round Britain & Ireland record scherper stelde en daarmee de nationale TV- en radiozenders haalde.

U ziet het: kwaliteit van eigen bodem die garant staat voor een erg informatief en boeiend uur. Wees gerust, daarna kunnen jullie naar hartelust de bovenstaande vier topzeilers om handtekeningen smeken of hen vragen om samen met jou en je schoonmoeder (of schoonvader) op de foto te willen. Noteer het alvast: zondag 20/2 om 12 uur in Hal 6, Flanders Expo, Gent.

Belgian Boatshow

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: