Van Uden Reco Stellendam Regatta 2005

STELLENDAM (NED) - Op 23 en 24 april 2005 wordt de bekende van Uden Reco Regatta georganiseerd vanuit het Delta Sailing Center in Marina Stellendam aan het Haringvliet.

De sponsoren besliste om dit jaar te verhuizen wegens de slechte bereikbaarheid van het Grevelingenmeer.

Men verwacht meer deelname omdat Stellendam beter bereikbaar is vanuit de Noordzee. De afgelopen jaren heeft de Van Uden Reco Regatta ook veel te maken gehad met een gestremde sluis bij Bruinisse met ontevreden zeilteams tot gevolg.

Ook wordt er volgens de organisatie hard gewerkt aan de catering, deze zou beter afgesteld worden naar de behoeften van de zeilers.

De Organisatie is in handen nu van WSV Marina Stellendam.

Informatie komt beschikbaar op de webiste van de Van Uden Reco Stellendam Regatta

foto: archief 2004 © Annemiek van Kinderen

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: