3 Landelijke meetbriefhouders bijeenkomsten

De landelijke Meetbriefhouders bijeenkomsten dienen om informatie en kennis over het wedstrijdzeilen in de IMS en ORC Club klassen.
Onderwerpen: Wat is nieuw in seizoen 2005, wat vind ik allemaal op de meetbrief, VPP en wat kan ik er mee, Singlenummer en triplenummer scoring, waarom hebben dezelfde type schepen verschillende handicaps? Wie wint er (betere handicap, betere zeilen, etc.)? Wat houdt "optimaliseren" in. Klassenvoorschriften en controles.

Data en locatie

Tijdschema
19:30 uur koffie
20:00 uur (stipt) aanvang eerste presentatie

Deelname
Meetbriefhouders en hun bemanningen. Om de planning te vergemakkelijken wordt aanmelding vooraf op secretariaat@noordzeeclub.nl met vermelding van het aantal personen en locatie op prijs gesteld. Ook kunt u hier eventuele vragen van tevoren indienen

Inleiders
Leden Technische Commissie met ondersteuning van het Watersportverbond (MARAC) en andere deskundigen.

Met zeilersgroeten
Namens de NZC
Ab Pasman, Technische Commissie

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: