Afgelopen zondag werd de seizoensstart van de optimist klasse gegeven.

HEUSDEN (BEL) - Zondag 20 februari werd de seizoensstart voor de optimist klasse gegeven. Traditioneel vond deze plaats op het Damslootmeer (RBSC- Heusden). 37 jonge zeilers zeilden 5 mooie reeksen. Uitslag miniemen : 1. Gilles Cleeren (RBSC), 2. Sam Vandormael (VVW Galgenweel), 3. Mathias Van de Loock (RBSC). Uitslag benjamins: 1. Quiten Lootens (RBSC), 2. Mathieu Van Schoote (VVW inside-outside), 3. Céderic Vermeiren (VVW inside-outside).

www.optimist.be

Yngling Training

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: