Zeilen in een Olympische Laser?<br> Kom op 6 maart naar de Braassem voor de Dames Radial Dag!

Op 6 maart organiseert de Laserklasse Organisatie Nederland (LON) in het clubhuis van Watersportvereniging Braassemermeer een speciale Laser Radial Dag voor sportieve vrouwelijke zeilers. Hiermee wil de LON vooral de dames de gelegenheid geven uitgebreid kennis te maken met de Radial, die nu zelfs gekozen is tot nieuwe Olympische single handed damesklasse.

Vele bekenden uit de watersportwereld en de Laserklasse Organisatie zijn hierbij aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Het is tevens mogelijk om met professionele trainers diverse mogelijkheden op het gebied van training en coaching te bespreken. De Laserklasse heeft een speciaal ‘Talent opvang programma’, maar je kunt ook meedoen aan de reguliere LON-trainingen. Deze dag is speciaal georganiseerd om te luisteren naar de wensen van de Radial zeilsters.

Wil je alvast een voorproefje? Kom dan op 6 maart naar de Braassem. Er liggen meerdere Olympische Laser Radials voor je klaar, zodat je zelf kunt ervaren wat je ervan vindt.

Iedereen is van harte uitgenodigd! Schrijf je in en bekijk het programmaoverzicht op onze website www.laserklasse.nl

Over de Laser Radial

De Laser Radial is speciaal ontwikkeld voor de lichtere zeiler. De Radial heeft dezelfde romp en uitrusting als een Standaard Laser. Alleen het zeiloppervlak en de ondermast zijn iets kleiner. Zo kunnen ook jongere of lichtere zeilers (vooral vrouwen) optimaal varen in een Laser. Laser is de grootste single handed klasse ter wereld, ook voor dames!

Bekijk voor meer informatie onze website www.laserklasse.nl of neem contact op met:

Gerd-Jan Otten
Telefoon: 070-3241627
Email: gerd-jan.otten@shell.com

Dirk Epke
Telefoon: 0111-450550
Email: epke@edz.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: