Barcelona Olympic Sailing Week - Sebbe en Carolijn uit de kuip III

Dag iedereen! Vandaag helaas geen wind, dus ook geen wedstrijden. Dit doet ons stranden op een 8ste plaats op een totaal van 12 tornado's.

Ik denk persoonlijk dat het beter had gekund, zeker indien we ons zeil de eerste dag niet hadden gebroken. Toch mogen wij in dit stadium nog niet te veel naar de resultaten kijken, maar meer naar wat we hebben bijgeleerd, en wat de verdere puntjes zijn. Op dat gebied kunnen we niet klagen denk ik. Voor de wind hebben we een redelijke stap voorwaarts gemaakt, en het kan zeker nog beter. Verder hebben we elke dag onze dag geevalueerd. Dit gebeurde per mail met Olivier Backes, onze nieuwe trainer. IK denk dat hij ons voor de wedstrijd te Palma weer een paar stappen verder zal kunnen brengen. Dat zal dan ook onodig zijn, want in Palma zal nagenoeg de volledige top aanwezig zijn.

Vanavond krijgen we eerst nog onze nieuwe carbon mast, en dan nemen we de nachtferry naar Palma. Daar zullen we ook Cor spreken, om nog wat bij te kletsen over de aankomende jeugd, en eventueel ook wel een beetje over onze campagne. Ik kijk er al naar uit. Vanaf morgen tuigen we onze boot dan op met de nieuwe mast, en vrijdag varen we weer.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen naar de komende wedstrijd.

Tot later,
Sebbe en Carolijn

De resultaten kan je hier vinden.

foto: net onder het einde van de giek op de voorgrond zie je Carolijn en Sebbe in hun Tornado

Ondertussen is de website Quest for gold is volledig vernieuwd en slaat nu op de tornado campagne van Sebbe en Carolijn en eventueel op de wedstrijden die ze doen in Hobbie

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: