PIRATES - Nieuwe Volvo Ocean Race deelnemer

De Volvo Ocean Race organisatie meldt met trots dat het eerder aangekondigde Amerikaanse team uit Hollywood komt. Het bedrijf Walt Disney Company en Volvo hebben samen een unieke marketing deal op poten gezet ter introductie van de nieuwe film Pirates of the Caribbean II, en bij deze deal behoort een deelname aan de Volvo Ocean Race 2005-2006.

De aankondiging van de PIRATES boot verzekerd ons dat er een "high profile" team wordt afgeleverd uit de US. Glenn Bourke, de Volvo Ocean Race CEO zegt "The excitement and intrigue which this entry brings to the race takes us to a whole new level in terms of global profile and exposure. To link up with a Hollywood icon such as the Walt Disney Company is a fillip for the event and for sailing in general."

"The deal also underscores the value of the Volvo Ocean Race as a compelling marketing communications tool in the eyes of the commercial world. In terms of competition, I fully expect this team, proudly flying the flag of the United States, will be at the sharp end of the race for honours."

Dick Cook, Voorzitter van de The Walt Disney Studios, zegt: "We're excited to be participating in the prestigious Volvo Ocean Race, which is very much like the 'formula one' of yacht racing. This is a fun and unique way to remind viewers all over the world that Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest will be sailing into theatres next summer. Given the film's high seas adventures and nautical themes, this marathon sporting event is a great way to make some waves and generate awareness among the millions of viewers."

De 'PIRATES' campagne zal gevaren worden door Atlant Ocean Racing, het zeilsyndicaat van Richard Brisius en Johan Salen.

7 boten ondertussen...

Volvo Ocean Race

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: