Hobie Tiger World Championship - Sebbe en Carolijn uit de kuip II

Een beetje een suffe dag vandaag. De start was oorspronkelijk gepland om 9u. Gisterenavond was deze al uitgesteld tot 10u. Deze morgen werd er verder getreuseld, alhoewel de wind op dat moment ideaal was, en de voorspelling alleen toenmende wind was. Na heel wat getreusel werden we toch nog het water opgestuurd, echter alleen maar om een uurtje later terug naar het strand gestuurd te worden.

Wij trainden nog eventjes door, en het was echt prima te doen. Iets later ben Ik er met Micha nog eens opgegaan, om van een meer ervaren persoon in de cat nog wat bij te leren. Het was super interessant, ik heb best wel wat geleerd en super genoten, maar ondertussen was het echt te veel geworden. De windkracht viel nog wel mee, maar de golven waren te groot en kort om veilig een wedstrijd te varen.

Geen wedstrijd dus vandaag.

Hobie Tiger World ChampionshipQuest for Gold

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: