Bouwe Beking telt de mijlen af richting Hoorn

Woensdag 13 april, nog 386 zeemijl te gaan voor Kaap Hoorn. De Nederlandse schipper Bouwe Beking en bemanning tellen de mijlen af. Op de website van de Volvo Ocean Race organisatie staat een schitterende beschrijving van hoe een zeildag kan verkeren in de Zuidelijk Oceaan.

Bouwe ligt onder meer toe dat er gelukkig geen vrouwelijk crews participeren voor deze race; ze zouden enorm afzien deze keer. Voor het team aan boord van de VO70 MOVISTAR "a brief moment of our normal office day.

Beleef het mee op de Volvo Ocean race website

.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: