Van Uden Reco Stellendam Regatta - Computercrash veroorzaakt chaos bij de uitslagverwerking

Eerst het NK Zeezeilen met een verdwenen boei, dan een crashende computer die de uitslagen moet verwerken.

Wat voor vele wedstrijdzeilers een prachtige start kon betekenen van het wedstrijdseizoen in Zuid Nederland krijgt domper van formaat door de vele onvolkomenheden in de uitslagen.

De eerder gepubliceerde resultaten op de website van de organisatie zijn zo fout dat er verscheidene podiumplaatsen aan de verkeerde boten werden uitgedeeld.

Echt zonde van dit slechte verhaal want de nochtans geoliede wedstrijdorganisatie op het water kon met de vele wisselende omstandigheden toch prachtige, weliswaar zeer korte, wedstrijdbanen leggen. Inclusief perfect getimede startprocedures.

Een insider denkt dat tijdens de NSR het startschip zinkt… Murphy’s Law?

foto © Vision Art

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: