Open Belgisch Kampioenschap Optimist en Pinksterregatta in Nieuwpoort

Tijdens het weekend van 14 en 15 mei, houdt de Belgische Optimist Klasse het Open Belgisch Kampioenschap voor Optimist. De wedstrijd wordt op de Noordzee gevaren in Nieuwpoort en wordt door WSKlum - RYCB georganiseerd. Tegelijkertijd vindt ook de Pinksterregatta plaats. Deze internationale wedstrijd staat open voor de klassen Splash, 420 en Europe.

Verdere informatie en Notices Of Race kan je vinden op de website van het DOCB: www.optimist.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: