Flying Junior klasse organiseert promo-dag te Hombeek

De FJ-klasse nodigt alle mensen met interesse voor het zeilen, die op zoek zijn naar een toffe boot met een jeugdige sfeer uit voor de promo- dag op 23 april in Hombeek van 11 uur tot 16.30 uur. Na een succesvolle promo-dag met vele tientallen gegadigden vorig jaar in Hofstade hopen wij er ook hier weer een zeilfeest van te maken. Deze promo-dag is bedoeld voor alle jeugd van 13 tot 88 jaar, die de Tweede graad optimist heeft gehaald of een vergelijkbaar niveau heeft. Op deze dag heeft u de mogelijkheid om als fokkemaat mee te zeilen op een FJ. Wij hopen wel dat u ons laat weten of u komt op het e-mailadres FJ- promo@hotmail.com zodat we weten hoeveel boten we ter beschikking moeten stellen.

foto: archief FJOB

Hopelijk tot dan,
de FJ-klasse

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: