Nieuwsbrief IMS/ORC - Nieuwe website voor ratingzaken

Binnenkort nemen we definitief afscheid van de website van het voormalig Marac. Inmiddels staan alle actuele zaken al op het nieuwe gedeelte van de website van het Watersportverbond. Dit zal in de komende weken nog aangevuld worden met een handig overzicht van reglementen, competitiestanden en links.

Voortaan zijn wij dus op de volgende manieren bereikbaar:

Website: www.watersportverbond.nl/rating
E-mail: rating@watersportverbond.nl
Telefoon: 030-6566550
Fax: 030-6564783

Nieuwe diensten i.s.m. Marin Wageningen
Vanaf volgende week lanceert het Watersportverbond een aantal nieuwe diensten voor zeilers in samenwerking met het Marin in Wageningen. Als u wilt weten of een nieuw zeil beter groter of kleiner gemaakt kan worden, of wanneer minder bemanning gewenst is maar u weet niet wat het effect op de rating zal zijn, kunt u nu een proefberekening laten maken door het Marin in Wageningen. Ook bieden zij uitgebreidere diensten aan zoals begeleiding van een IMS meting en optimalisatie van uw rating.

We zijn bijzonder blij dat we deze dienst door het Marin kunnen laten uitvoeren aangezien zij hun langjarige kennis op het gebied van scheeptechniek zullen inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierdoor hopen we tevens de druk op de afdeling techniek van het Watersportverbond met name in het voorjaar beter te verdelen, zodat wij ons kunnen richten op wat voor u het belangrijkst is; het tijdig verkrijgen van de juiste meetbrief. Een korte beschrijving van de diensten die zij bieden vindt u in het overzicht van Marin diensten.

U kunt het Marin bereiken door ims@marin.nl of orc@marin.nl te mailen. U kunt ook bellen met Erik-Jan de Ridder op 0317-493205.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: