Aankondiging - ZEELANDREGATTA 2005

Op 11 en 12 juni organiseerd de watersport vereniging wolpaartsdijk voor de 2e keer de Zeelandregatta. Na het sucses van vorig jaar 230 deelnemers, hopen we dit jaar op even zoveel deelnemers of nog meer.
De wedstrijden worden gevaren op de oosterschelde ter hoogte van de Roompot Marina met op de achtergrond de mooie stormvloedkering in de oosterschelde.
Er wordt dit jaar gevaren in de volgende klassen : Splash, Flash, Europe, Laser met verschillende klassen, Finn en de Zoom 8
De wedstrijden zijn goed te volgen vanaf de wal

www.zeelandregatta.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: