Record aantal deelnemers Rondje IJsselmeer

Het vierde Rondje IJsselmeer is begonnen. Deze ochtend zijn 75 catamarans begonnen aan de uitputtingsslag van 50 mijl over het noordelijk gedeelte van het IJsselmeer. Aan de start zagen we de klinkende namen zoals Carolijn Brouwer en Sebbe Godefroid, Hans Bouscholte en Ruurd van Wieren, Mischa Heemskerk en Vincent Huntelman en nog vele anderen.
De start was om om 10.00 voor het Regatta Center Medemblik.

Meer informatie: www.rondjeijsselmeer.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: