Sebbe en Carolijn vanuit de kuip tijdens WK Tornado 2005

Dag iedereen! Morgen een rustdag. En gelukkig kunnen we deze met een goed gevoel in gaan. Vandaag begon de dag in de regen, zware bewolking en weinig wind. Klinkt als Belgie toch?! We hebben dan ook ons thuisvoordeel binnengehaald. De eerste reeks werden we 15de. We verloren wel een beetje gedurende de wedstrijd, maar we waren toch tevreden.

De tweede reeks ging nog beter. We zagen voor de start een oportuniteit aan de rechter kant en gingen er volledig voor. Toen we de wind invoeren keek ik om en waren we zeker van top 10 aan de eerste boei te komen. Ik wou niet te hebberig worden, we namen onze winst. Misschien hadden we er nog meer kunnen uithalen, maar nu gingen we eindelijk eens als 6de om de boei. We maakten echter wel nog heel wat foutjes, daar we niet gewend zijn van in zo'n grote tornado vloot voorin te varen. Het ergste was dat we op de meet nog 2 plaatsen verloren. Uiteindelijk werden we 12de.

Eindelijk eens een positieve noot in mijn verslagjes. Daar zijn we ook blij om. Proberen wat van onze rustdag te genieten, al voorspellen ze opnieuw veel regen, en dan proberen deze reeks verder te zetten.

Tot overmorgen
Sebbe en Carolijn

Tussenstand na 6 reeksen en 1 aftrek op 18/06/05:
1. ECHAVARRI Fernando/PAZ Anton (ESP) 26p
2. MC MILLAN Leigh/HOWDEN William (GBR) 29p
3. REVIL Xavier/ESPAGNON Christophe (FRA) 34p
10. BOOTH Mitch/DERCKSEN Herbert (NED) 61.2p
15. HUNTELMAN Vincent/HEEMSKERK Mischa (NED) 72p
34. BROUWER Carolijn/GODEFROID Sebestian (BEL) 132p

foto © Benoit Hervochon AF Tornado

Meer info: http://www.srr-sailing.com/divers/mondialtornado2005.htm
www.tornado.org

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: