52ste Light Vessel Weekend

Op 25 en 26 juni aanstaande vind de 52ste editie plaats van het Light Vessel Weekend. Deze wedstrijd is open voor alle IRC gemeten boten, een combinatie van een offshore parcours op zaterdag en bananen parcours op zondag.
Sinds enkele jaren werd er nieuw bloed in de aders van de wedstrijd gepompt, mooie parcours, tent met muziek s’avonds, mooie prijzen voor alle deelnemers, eigenlijk alles om er fantastisch weekend van te maken.

Verleden jaar hebben niet minder dan 38 IRC gemeten boten voor de kust van Knokke-Heist gestreden om deze beker, voor de komende editie worden er rond de 50 boten verwacht!
Dit jaar wordt ook op zaterdag avond het nieuw havenkantoor ingehuldigd, nog een reden om een weekendje in Zeebrugge door te brengen.

Er zijn reeds 24 geregistreerde zeiljachten.

foto: archief 2004

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: