Tour de France à la Voile: Philippe Bergmans klaar voor de start

Ondertussen hebben we als nieuw deelnemend team aan de Tour de France à la Voile aanzienlijk wat getraind op zee onder veel verschillende weersomstandigheden. Daarnaast hebben we grondig werk gemaakt van het testen en herstellen van materiaal.
We hebben de smaak te pakken, zijn goed op elkaar afgestemd en genieten enorm van de zeilervaring. Toen we onze topsnelheid (16,8 knopen) ervaren hebben tijdens training werd het duidelijk dat we ongeduldig worden. We zijn klaar voor de start op 1 juli in Duinkerke. Alle supporters zijn welkom.

Wie ons avontuur wil volgen, kan op www.varen.be (Tour de France à la Voile - logboek) onze tweedagelijkse nieuwsberichten lezen. Meer info over de wedstrijd is te vinden op www.tourvoile.fr

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: