Meer dan 1.620 inschrijvingen voor de Round the Island Race

Ellen Mac Arthur en Mike Golding-Ecover nemen deel aan de grootste zeilwedstrijd in Engeland, Round The Island Cowes. Meer dan 1.600 boten zijn nu reeds ingeschreven voor de JPMorgan Asset Management Round the Island Race van 18 juni 2005.
Vanuit de Benelux vinden we inschrijvingen van oa A Boen, Argo, Charisma, Ecover, Karelia, Samantaga, Siroco, Swarte Swaen, Tonnerre de Breskens, Winsome & Zest of Belgium.

Nieuw dit jaar is een afzonderlijke classe voor de Open 60's, deze zullen starten om 6u40, met aan de startlijn oa de deelnemers van de Vendee Globe zoals Ecover, Sill, Skandia, Virbac Paprec & Hellomoto.

Meer dan vijftig procent van de deelnemers varen onder de Island Sailing Club Rating System. Een eenvoudig en gratis meting systeem.

Gedurende het week-end kan het publiek het spektakel volgen vanuit verschillende punten op het eiland en op schermen op verschillende plaatsen op het eiland en in Plymouth.
Meer informatie www.roundtheisland.org.u.

foto: archief 2004 © Patrick Eden

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: