Aankondiging: ISAF RACE MANAGEMENT SEMINAR

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2005 gaat voor de 2de maal in het Sporthotel Bloso te Gent een "ISAF Race Management Seminar door. Na het succes in 2003 word dit seminarie opnieuw georganiseerd in een gelijkaardige formule. De lesgever is deze keer Charley Cook uit de USA, bijgestaan door Luis Ormaechea uit Spanje. De praktische organisatie gebeurt door Bruno De Wannemaeker, ondervoorzitter VYF.

De bedoeling van dit seminarie is om ervaren nationale wedstrijdleiders de kans te geven zich bij te scholen en na het examen op zondag eventueel het brevet "ISAF Race Manager" aan te vragen.

De plaatsen zijn beperkt tot 25 en er zijn reeds een 10-tal buitenlanders ingeschreven.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: