HALF TON CLASSICS CUP 2005<br> ECOVER opnieuw hoofdsponsor

Op maandagnamiddag 11 juli bereikten Gérard Fougeray, flamboyante voorzitter van de YC Dinard, en Bert Janssen, vertegenwoordiger van de Half Ton Class Europe, een akkoord met Michael Bremans, algemeen directeur van ECOVER, waardoor de Belgische fabrikant van ecologische schoonmaakmiddelen zichzelf opvolgt als hoofdsponsor van de Half Ton Classics Cup. De tweede editie van dit zeilevenement voor oude IOR-halftonners gaat binnen enkele weken van start in het mondaine Franse badplaatsje Dinard.

ECOVER toonde zich bij monde van haar directeur erg tevreden over de organisatie en de resultaten van de eerste Half Ton Cup die in 2003 in Nieuwpoort (BEL) gehouden werd. De heer Bremans is ervan overtuigd dat het evenement in het erg Britse Dinard alles heeft om dat succes te evenaren, en zoniet beter te doen.

Met ondertussen méér dan 30 inschrijvingen, een gedreven en ervaren organisatiecomité en nu het hernieuwde vertrouwen van ECOVER, heeft Half Ton Class Europe redenen genoeg om de toekomst van die ‘oude halftonners’ rooskleurig in te zien. Slechts ‘half a ton’ zoals het op de website luidt, maar dan wel met ‘twice the fun’!

www.halftonclass-europe.net
www.yacht-club-dinard.com
www.ecover.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: