TEAM HOLMATRO toont zijn ware kleuren

Team Holmatro treedt als eerste Volvo Extreme 40-team naar buiten en toont op donderdag 21 juli 2005 zijn ware kleuren. Dan vindt de onthulling van het opvallende, grafische ontwerp van Holmatro’s veertig voet sportcatamaran plaats. Holmatro levert daarnaast als ‘Official Supplier’ van de nieuwe Volvo Extreme 40-klasse de hydraulica en lieren voor de vloot.

Het ontwerp van de nieuwe middenmaat catamaran kwam speciaal tot stand voor Grand Prix races. De Volvo Extreme 40 Grand Prix serie maakt onderdeel uit van het zogenaamde in-port programma tijdens de stopovers van de Volvo Ocean Race 2005-06. De boot van Team Holmatro gaat woensdag 27 juli te water.

Het Holmatro zeilteam bestaat ondermeer uit multihull expert Mitch Booth als stuurman en meervoudig wereldkampioen Herbert Dercksen als tacticus. De overige bemanningsleden worden op korte termijn bekend gemaakt. Mitch Booth: "Het is geweldig om samen te werken met Holmatro. We delen dezelfde passie voor zeilen en hetzelfde enthousiasme voor dit extreme project."

Binnenkort volgen de eerste actiebeelden.

www.VolvoExtreme40.org

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: