De 8 uren van de Oosterschelde

De inschrijving is weer geopend voor de 15e editie van...
De 8 uren van de Oosterschelde op 10 september 2005

Een uitdaging dus voor zowel de ervaren wedstrijdzeilers als de toerzeilers onder U.
U start om 10.00 uur op een van de vier startplaatsen (Bergse Diepsluis, Zandkreek, De Val en St Annaland) en kiest zelf een baan uit de voorgeschreven rakken. De finishtijd is 18.00.00 uur in St Annaland, te vroeg finishen betekent een gemiste kans om meer mijlen te varen, te laat finishen daarentegen kost straftijd!! Winnaar is het jacht dat in zijn klasse de hoogst gemiddelde snelheid (= gevaren afstand/berekende tijd) heeft behaald.
Correctie IMS schepen: GPH; ORC club ILC; Toerschepen: SW cijfer

Behalve de individuele prijzen wordt tevens een prijs uitgereikt voor de vereniging met het beste resultaat overall, in 2004 is deze prijs gewonnen door VVW ‘t Goese Sas.

Het na-wedstrijdse programma in het clubhuis Buutengaets van WV St Annaland belooft deze dag een groots evenement te maken. Nadere gegevens hierover vindt U bij het wedstrijd pakket dat U na inschrijving ontvangt.

foto: archiefbeeld 2004

wsv-sint-annaland.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: