Belgisch kampioenschap Hobie te Duinbergen

Dit weekend was het Belgisch kampioenschap Hobie in Duinbergen. Alhoewel de zon het af en toe wat liet afweten, zat de wind schitterend mee: 15 a 20 knopen het gehele weekend!
Verder was het echt een wedstrijd die bij ons moto hoort: het is de QUEST for Gold die belangrijk is. Spijtig genoeg hebben we het goud moeten laten liggen, maar wat een gevecht! Het eindresultaat werd op de laatste 100 meter beslist, en dit echt na een nek aan nek race waar beide teams het uiterste uit de kan haalden. Gedurende een uur gaven we mekaar nooit meer dan 3 bootlengtes. Spijtig voor ons ging onze laatste gijp iets minder dan verwacht, waardoor we uiteindelijk de laatste reeks, en meteen ook de titel met 1 meter aan Patrick en Vincent moesten laten. Toch willen we hen bedanken voor een indrukwekkend gevecht, en natuurlijk ook feliciteren met hun titel van Belgisch kampioen Hobie Tiger.
Dit was alweer een prachtig evenement met een geweldige sfeer aan land en op water, waarvoor we alle deelnemers, organisatoren en supporters willen bedanken.

Ondertussen zitten wij alweer in onze SUV richting Zweden, waar wij vanaf 8 augustus het Europees kampioenschap Tornado zullen varen. Voor ons alweer een super belangrijk evenement. Daar zouden we ons opnieuw als Bloso-topsporters moeten selecteren, en dit vooral ivm ons loon en subsidies naar 2006 toe.

Mooie foto's van dit evenement (hiermee bedoel ik het BK) zijn te vinden op www.yc-tv.com

Resultaten (volledige resultaten zullen te vinden zijn op www.rbsc.be )

1 Patrick en Vincent. RBSC. 6p
2 Carolijn en Sebbe. OSRC. 8p
3 Luc en Marc. OSRC. 16p

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: