Bomans - Vanroy winnen Benelux Snipe

Afgelopen weekeinde behaalden het duo Bart Bomans & Frank Vanroy de titel op het Benelux-kampioenschap Snipe te Scharendijke, Nederland (met 11ptn).
Bart & Frank hadden er net een trainingstage van een week te Zeeland op zitten. Vooral de eerste dag, bij krachtige wind, konden ze hiervan duidelijk profiteren en zeilden ze drie énen bij elkaar.

Tweede en derde in het kampioenschap werden respectievelijk Giovanni & Dina Galeotti (14 ptn) en Thierry Den Hartig & Alex Helsen (14ptn). De tweede dag zeilden Bart Janssens & Eva Jacobs dit trio nog sterk bij (16 ptn).

www.scira.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: