Spectaculaire actie in het Regatta Center

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden vanaf het strand nabij Regatta Center Medemblik de Open Nederlandse Kampioenschappen F 18 en de Funsporttour plaats.
Dit is het vierde evenement binnen de Funsporttour. Tijdens deze dagen nemen de wedstrijdsurfers het weer tegen elkaar op om de titel van Nederlands Kampioen.

Ook in de F 18 klasse wordt gestreden om het nederlands kampioenschap. De F 18 is een zeer populaire catamaran. Begin juli van dit jaar werd het wereldkampioenschap in deze klasse in Hoek van Holland verzeild.

www.f18.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: