Sebbe Godefroid en Carolijn Brouwer op het EK Tornado 2005

Morgen beginnen we weer aan het europees kampioenschap. Het is onze laatste wedstrijd van dit seizoen. We hebben het dit jaar erg druk gehad, en hebben ook super veel bijgeleerd. We merken dat we het soms ook echt goed doen, en ook begrijpen waarom.
Toch blijft er een reuze groot probleem, en dat is samenwerken aan boord. Ik had nooit gedacht dat dit zo moeilijk zou kunnen zijn. Als we dit probleem binnen de perken kunnen houden, ben ik ervan overtuigd dat we hier een mooi resultaat kunnen neerzetten. We zullen het in ieder geval nog eens proberen.

Vandaag werd de practise race gevaren. na wat uitstel door gebrek aan wind gingen we uiteindelijk van start in een windje tussen de 10 en 15 knopen. We hadden een redelijke start, en deden goede en minder goede dingen. Onze snelheid zat er wel redelijk in. We eindigden als 13de, maar veel boten zeilden de wedstrijd niet uit. Ik ga ervan uit dat top 20 resultaten goed zijn.
We houden jullie zoals gewoonlijk op de hoogte.

Sebbe en Carolijn

Voor meer informatie over het EK Tornado 2005, zie www.multihullsweden.com

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: