NANTES - AZORES:<br> een nieuw oceaanavontuur voor de Mini 6.50 klasse

  • Author: Ice
    Date: wo, 14/09/2005 - 14:52

Antoine Grau, voorzitter van de Mini 6.50 klasse, introduceert de nieuwe singlehandend offshore race Nantes - Azore, dit naast de fameuze Mini-Transat. De kandidaat deelnemers moeten zich eerst kwalificeren met een 1000 mijls-tocht buiten wedstrijd en 500 zeemijl in wedstrijd. Meedoen geeft wel automatisch een kwalificatieticket voor de Transat Charente - Maritime / Bahia 2007. De Notice of Race voorde Nantes - Azores race is reeds te vinden op www.nantes-acores.com.

De eerst Nantes - Azores race start op zondag 30 juli.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: