NANTES - AZORES:<br> een nieuw oceaanavontuur voor de Mini 6.50 klasse

  • Author: Ice
    Date: wo, 14/09/2005 - 14:52

Antoine Grau, voorzitter van de Mini 6.50 klasse, introduceert de nieuwe singlehandend offshore race Nantes - Azore, dit naast de fameuze Mini-Transat. De kandidaat deelnemers moeten zich eerst kwalificeren met een 1000 mijls-tocht buiten wedstrijd en 500 zeemijl in wedstrijd. Meedoen geeft wel automatisch een kwalificatieticket voor de Transat Charente - Maritime / Bahia 2007. De Notice of Race voorde Nantes - Azores race is reeds te vinden op www.nantes-acores.com.

De eerst Nantes - Azores race start op zondag 30 juli.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: