NANTES - AZORES:<br> een nieuw oceaanavontuur voor de Mini 6.50 klasse

  • Author: Ice
    Date: wo, 14/09/2005 - 14:52

Antoine Grau, voorzitter van de Mini 6.50 klasse, introduceert de nieuwe singlehandend offshore race Nantes - Azore, dit naast de fameuze Mini-Transat. De kandidaat deelnemers moeten zich eerst kwalificeren met een 1000 mijls-tocht buiten wedstrijd en 500 zeemijl in wedstrijd. Meedoen geeft wel automatisch een kwalificatieticket voor de Transat Charente - Maritime / Bahia 2007. De Notice of Race voorde Nantes - Azores race is reeds te vinden op www.nantes-acores.com.

De eerst Nantes - Azores race start op zondag 30 juli.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: