Aankondiging ONK Maxfun 25<br> 16 - 18 september 2005

Het Open Nederlands Kampioenschap Maxfun 25 zal aankomend weekend worden verzeild op het Haringvliet en wordt georganiseerd door WSV Helius te Hellevoetsluis.
Op vrijdag september staat naast de gebruikelijke controles een practice race op het programma. Zaterdag en zondag zal op het Haringvliet in een serie van 8 races worden uitgevochten wie zich Nederlands Kampioen Maxfun 25 mag noemen. Het belooft een heftige strijd te worden mede omdat tot nu toe bij elk klasse evenement een ander team het ere schavot mocht betreden.

Welk team zal dit jaar de blauwe wimpel omkrijgen??

Volg het de verrichtingen en laatste nieuws op:

Maxfun 25
WSV Helius

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: