Wie wint de Van Rietschoten Trofee?

Tot 1 oktober kunt u een gegadigde aanmelden voor de Conny van Rietschoten Trofee 2005.
Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandse zeiler of zeilster, die zich heeft onderscheiden door een opmerkelijke prestatie in wedstrijdverband, dan wel aan een persoon die zich op bijzondere wijze voor de zeilsport verdienstelijk heeft gemaakt. Op 24 november aanstaande wordt de winnaar bekendgemaakt. De organisatie geeft alle zeilers de kans om kandidaten te nomineren.

Er zijn vier categorieën:
* zeezeilen
* internationaal en olympisch zeilen/surfen
* jeugdzeilen/surfen
* bijzondere verdienste.

Tot 1 oktober kan iedereen een favoriet in een of meerdere categorieën, vergezeld van een motivatie, aanmelden op de site van de Stichting Zeiltrophy, op www.zeiltrophy.nl, in de ‘Stembus’. Een briefje sturen naar het secretariaat kan ook: Stichting Zeiltrophy, Terbregse Rechter Rottekade 136, 3055 XH Rotterdam.
Daarna bepaalt de jury wie in de verschillende categorieën wordt genomineerd. Uit hun midden wordt de uiteindelijke winnaar van de Conny van Rietschoten Trofee 2005 gekozen.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: