UITNODIGING:<br> Deelname aan de IJSPEGELS 2005-2006

Start 16 oktober a.s. 20 Races-10 zondagen.
De IJspegels zijn niet alleen gezellig maar kunnen ook een uitstekende voorbereiding zijn op het erop volgende wedstrijdseizoen in binnen- en buitenland. In beginsel worden er op de rede van Scheveningen twee wedstrijden per dag gezeild.

Deze IJspegel serie varen de ORC-Club gemeten boten net als de IMS weer onder het Triple Number System. Dit geeft, gezien de diversiteit van het aantal type boten, een juistere uitslag.

Bij voldoende deelname door eenheidsklassen, zoals Mumm30, X-99, MaxFun en Pion, wordt er voor hen een apart klassement bijgehouden en een fraaie wisselprijs ter beschikking gesteld. We rekenen natuurlijk weer op de Mumm30 klasse.

info:www.ijspegel.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: