AANKONDIGING:<br> Belgisch Kampioenschap FLYING JUNIOR

Dit week-end wordt op het Galgeweel het BK FLYING JUNIOR gezeild.
De combinatie van de organisatorische talenten (en de soep) van de KLYC en de ambiance die FJ-zeielrs uit België, Nederland, Duitsland en Luxemburg met zich meebrengen zullen van dit evenement beslist een feest maken. Elke zeiler die geïnteresseerd is in wedstrijdzeilen of of deel wil uitmaken van onze traingsvloot die de afgelopen 2 jaar is gevormd in de provincies Antwerpen en Limburg en nog op zoek is naar een boot raden wij aan van eens te komen kijken zaterdag namiddag of zondag gedurende de hele dag om zo de gastvrijheid van onze klasse te ontdekken, en wie weet zeil je volgend jaar zelf mee met de 35 andere teams op ons Belgisch kampioenschap.

foto: sfeer 2004!

www.fjob.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: